Willem van Oranjeschool – Vrijheidslaan 94, 5306 BN Brakel – Tel 0418-672220

Aanmelden

Bent u een oriënterende ouder en wilt u meer weten over de manier waarop wij  onderwijs geven op onze school, klik dan hier.

Aanmelden Basisschool

Als uw kind voor december 2024 vier jaar wordt, kunt u hem/haar aanmelden op onze school.  U kunt daarvoor een vrijblijvende afspraak maken met de directeur.

Als u voor onze school kiest, ontvangen wij de inschrijfformulieren graag ingevuld en ondertekend retour. Vanaf dat moment is uw kind toekomstige leerling van onze school. U ontvangt een bevestigingsbrief van de inschrijving met daarin meer informatie over de organisatie tot het moment dat uw kind naar school gaat.

De maand voordat uw kind 4 jaar wordt, neemt de betreffende leerkracht contact met u op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek en de 3 wenmomenten. Bij één van deze momenten mag u een deel aanwezig zijn, bij de andere 2 momenten komt uw kind alleen. De dag nadat uw kind 4 jaar wordt, is de eerste officiële lesdag.

Nieuw gezin

Voor het aanmelden van uw kind kunt u ons bellen of een mail sturen. Is het uw eerste kind dan vragen wij u een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek met de directeur. U ontvangt dan na afloop de inschrijfformulieren.

Heeft u al kinderen op school?

U kunt bij de administratie of de directeur een inschrijvingsformulier ophalen of downloaden (zie onderstaande link). Deze ontvangen wij graag ingevuld en ondertekend retour. U kunt het ook per post aan ons toezenden.

Aanmeldformulier